h

Internationaal Kinderfeest in speeltuin Elckerlyc

17 april 2008

Internationaal Kinderfeest in speeltuin Elckerlyc

Elckerlyc

De Turkse Oudervereniging (TOV) houdt 20 april in samenwerking met speeltuin Elckerlyc het traditionele internationale kinderfeest. Dit is het grootste interculturele evenement in Oss Jan Marijnissen opent deze keer de feestelijke dag.

Het feest wordt al sinds de jaren ’70 in Oss gevierd, aanvankelijk in Theater de Lievekamp. Sinds vier jaar wordt het feest gehouden in speeltuin Elckerlyc en wordt het sindsdien druk bezocht door zowel allochtone als autochtone kinderen en ouders. Alle kinderen van de basisscholen in Oss krijgen dit jaar een persoonlijke uitnodiging. Tijdens het feest kunnen de kinderen kennismaken met diverse culturen, folklore en gewoonten. Deze keer is er een landenspel. Met een paspoort ga je door de Gates naar verschillende landen. Het startsein wordt gegeven door Jan Marijnissen.

U bent hier