h

Groeten uit het Stadsarchief

26 februari 2008

Groeten uit het Stadsarchief

De SP heeft zich sterk gemaakt voor het behoud van het oudste pand in de Peperstraat en de vestiging hierin van het Stadsarchief.

Momenteel is er nog tot en met 29 februari de tentoonstelling ‘Groeten uit het Stadsarchief’ te zien. In deze expositie zijn historische ansichtkaarten uit eigen collectie te zien van herkenbare plekken in Oss. De oudste getoonde ansichtkaart dateert uit 1898, de modernste uit de jaren negentig van de vorige eeuw. De entree is gratis.

Ansichtkaart

Gratis tentoonstellingsboekje.

Bij de tentoonstelling is een boekje gemaakt waarin de tentoonstellingsteksten staan. Dit boekje krijgt u gratis mee bij een bezoek aan het Stadsarchief; zo lang de voorraad strekt.

Ook zijn er twee mapjes te koop met elk vijf herdrukken van ansichtkaarten. In deze laatste weken van de tentoonstelling geldt een speciale prijs; 2,25 euro voor één mapje (met vijf kaarten) en 4 euro voor twee mapjes.

Het Stadsarchief is gevestigd in een historisch pand aan de Peperstraat 12, in het centrum van Oss. De openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

U bent hier