h

2000 euro voor vakantiepret

7 juli 2007

2000 euro voor vakantiepret

Deze week heeft ROOD, de jongeren van de SP afdeling Oss, een cheque ter waarde van 2000 euro aangeboden aan de vrijwilligers van de Voedselbank in Oss.Twee maanden geleden hebben de SP jongeren een bezoekje gebracht aan de Voedselbank om eens met de vrijwilligers te praten hoe het allemaal loopt. Naar aanleiding van dit bezoekje kwamen ze op het idee om wat leuks te doen voor de kinderen van de cliënten van de Voedselbank. Nu het zomervakantie is gaan veel kinderen op vakantie of leuke uitjes doen. Voor de kinderen van de cliënten van de Voedselbank zit dit er vaak niet in. Als je al niet genoeg geld hebt voor het eten, dan schieten de extraatjes er als eerste bij in

De SP jongeren hebben daarom een aantal instellingen en bedrijven in Oss benaderd of ze wellicht wat leuks wilden doneren voor de kinderen van de cliënten van de Voedselbank. Met een fantastisch resultaat! Bioscoop Utopolis doneerde 60 vrijkaarten, Speeltuin Elckerlyc 150, er zijn vrijkaarten voor openluchttheater Naatje Piek, de Lievekamp en poppentheater Marag, de kermisexploitanten gaven 300 vrijkaartjes weg voor hun attracties, schonk de CD-kiosk waardebonnen en ook mogen de kinderen gaan bowlen bij de Rusheuvel en naar de wedstrijd TOP Oss tegen Willem II! Heel erg leuk!


Donderdag werden alle kaartjes en waardebonnen overhandigd aan de vrijwilligers van de Voedselbank. Er zijn zo’n 45 kinderen bij de Voedselbank in Oss en de vrijwilligers zorgen verder voor een juiste verspreiding onder de kinderen, omdat zij hier het beste zicht op hebben.

U bent hier