h

Zout begint met een gepeperd programma

11 september 2006

Zout begint met een gepeperd programma

Zondag 10 september ging – alweer voor het zevende seizoen - politiek café Zout van start. Hoofdgast in het smaakmakend politiek café was dit keer de cabaretier Marcel Verreck. Verreck is niet alleen cabaretier maar ook columnist, schrijver en presentator van radioprogramma’s.

In de Themadiscussie stond dementie centraal. Stella Braam, schrijfster van het boek ‘Ik heb Alzheimer, het verhaal van mijn vader’, ging in discussie met Nelly van Demen, zorgconsulente van verpleeghuis Nieuwe Hoeven in Schaijk.

Politiek Zout besteedde, hoe kan het ook anders, ook aandacht aan de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november a.s. De afgelopen weken hebben de partijen hun verkiezingsprogramma's en hun kandidatenlijsten gepresenteerd. Zondag kwamen PvdA-Tweede Kamerlid Jan Boelhouwer en SP-Eerste Kamerlid Tiny Kox naar Oss. Beide Tilburgers zijn mede-auteur van het programma van hun partij.

De muziek werd verzorgd door de Nijmeegse zangeres Lisette van Amstel onder begeleiding van de Osse muzikanten Henri van Bergen en Henk Sterken en de gastcolumn werd uitgesproken door Frank Lemeer, organisator en entertainer. Het was een boeiende aftrap van het nieuwe seizoen, die naar meer smaakt! De volgende Zout zal op zondag 8 oktober plaats vinden in De Groene Engel, als gebruikelijk om 16.00 uur.

U bent hier