h

Osse SP-leden praten mee over verkiezingsprogramma en lijst

30 augustus 2006

Osse SP-leden praten mee over verkiezingsprogramma en lijst

Op dinsdagavond 5 september houdt de SP-afdeling Oss haar algemene ledenvergadering. Hierop wordt het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer-verkiezingen besproken. Alle SP-leden zijn hiervoor uitgenodigd.

Op 22 november worden er verkiezingen voor de Tweede Kamer gehouden. Het SP-verkiezingsprogramma voor 2006-2010 wordt in oktober door het congres vastgesteld.

Voor die tijd bespreken alle SP-afdelingen het conceptprogramma en dienen desgewenst wijzigingsvoorstellen in. Deze zullen vervolgens worden besproken in tal van regio-bijeenkomsten en tenslotte op het congres in stemming worden gebracht.

Ook de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer zal worden vastgesteld, maar ook die word eerst besproken in alle afdelingen en regio’s.
De algemene ledenvergadering begint om 20.00u. in het SP- kantoor aan de Linkensweg 40a te Oss, en is toegankelijk voor SP-leden.
U kunt zich op deze avond aanmelden om als afgevaardigde deel te nemen aan de regio-conferentie in Eindhoven op 16 september en het congres op 7 oktober in Amsterdam.

Concept-verkiezingsprogramma is vanaf dinsdag 29 augustus beschikbaar zodat u goed voorbereid aan de avond deel kunt nemen.

U bent hier