h

Osse Carla Steenman Koningin voor een dag

19 september 2005

Osse Carla Steenman Koningin voor een dag

Het Osse SP-raadslid Carla Steenman sprak maandag 19 september in Den Haag de alternatieve Troonrede van de SP uit. Al verschillende jaren houd de SP op de dag voor prinsjesdag haar alternatieve Troonrede waarin zij met alternatieven komt op het regeringsbeleid. Op het gezellige Plaats in Den Haag, tegenover de Hofvijver, sprak zij zeer duidelijke taal over de koers van het huidige kabinet en de richting die we wél zouden moeten inslaan.

Carla Steenman de Koningin-voor-één-dag
Carla Steenman de Koningin-voor-één-dag

Carla Steenman sprak twee jaar geleden in Oss ook al eens een troonrede uit in het Osse centrum. Naast raadslid is Steenman werkzaam in het onderwijs en actief binnen de toneelwereld.

De tekst is dit jaar tot stand gekomen op basis van bijdragen van leden van het schaduwkabinet dat speciaal voor deze gelegenheid is samengesteld. Tot dit prominente gezelschap behoren onder meer de schrijfster Mies Bouhuys, psychiater Dries van Dantzig, hoogleraar economie van kunst en cultuur Arjo Klamer, advocaat en programmamaker Prem Radhakishun, econoom Geert Reuten en Ine Voorham van het Leger des Heils.

Luister naar de Alternatieve Troonrede voor 2006 (Real-bestand)
Koningin-voor-één-dag draagt Alternatieve Troonrede voor :: Nieuwsbericht landelijke website

U bent hier