h

Ondanks hitte toch geslaagd Elckerlyc Festival

21 juni 2005

Ondanks hitte toch geslaagd Elckerlyc Festival

Met ruim 30 graden was het zondag 19 juni puffen geblazen in en rond speeltuin Elckerlyc tijdens het 12e Elckerlyc Festival. Ondanks die hitte waren er toch ruim 1250 mensen naar de speeltuin gekomen. Die 1250 mensen zorgden samen met het thema van dit jaar 'Het Wilde Westen' voor een gezellige sfeer.

Elckerlyc Festival 2005

De Osse brandweer, al jaren actief tijdens het festival, zorgde voor de broodnodige verfrissing. Er waren optredens van diverse artiesten en voor de kinderen waren er extra activiteiten. De speeltuin is de afgelopen maanden grondig onder handen genomen en verbeterd.

Elckerlyc Festival 2005

De SP ondersteund vanaf het begin de speeltuin en het jaarlijkse festival. Ook afgelopen waren waren er veel SP-leden actief om het festival tot een succes te maken.

Kijk voor meer foto's op www.speeltuinelckerlyc.nl
Artikel van het Brabants dagblad over het Elckerlyc Festival

U bent hier