h

Wie wint De Rode Oss 2003?

15 oktober 2003

Wie wint De Rode Oss 2003?

Eind dit jaar wordt, de door de SP ingestelde prijs, De Rode Os weer uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op een bijzondere, creatieve en vasthoudende wijze hebben ingezet voor de Osse samenleving.

Rode Os

De prijs bestaat uit een beeldje en een geldbedrag van 250 euro. De jury bestaat uit journalisten van de verschillende Osse media. Kandidaten voor de prijs kunt u tot uiterlijk 5 november, met een korte motivering, bij ons aanmelden. De jury kiest 3 genomineerden en de uiteindelijke winnaar.
De Rode Os wordt iedere 2 jaar uitgereikt en eerdere winnaars waren 3VO, de Raad van Kerken samen met het bestuur van de Grote moskee, Buro Slachtofferhulp, de vrijwilligers van de Osse brandweer en Jan Marijnissen.

Dit jaar bestaat de jury uit Wouter ter Haar (Brabants Dagblad), Frank Spijkers (Maasland FM/DTV), Geert Piek (weekblad de Sleutel) en Gerben van den Broek (weekblad Regio Oss). Kort na 5 november zullen de genomineerden bekend gemaakt worden evenals de datum van de prijsuitreiking.

U bent hier