h

Ga mee naar Den Haag voor het behoud van het ziekenhuis

18 oktober 2003

Ga mee naar Den Haag voor het behoud van het ziekenhuis

Het St.Anna in Oss en St. Joseph in Veghel worden gesloten, als het aan de directie ligt. Niet de ménsen zijn de maat, maar de wensen van de specíalisten. Dat er wel degelijk toekomst is voor de beide ziekenhuizen wordt aangetoond in twee rapporten die in opdracht van het gemeentebestuur zijn gemaakt. De conclusies zijn glashelder: er is wel degelijk ruimte voor het ziekenhuis om de hoek, kort bij de mensen.
Het zou toch te gek voor woorden zijn als Oss de eerste stad met meer dan 50.000 inwoners zou worden zonder ziekenhuis!

Op donderdag 6 november discussieert de minister met de Tweede-Kamercommissie over het voortbestaan van kleine ziekenhuizen. Op die dag kunnen wij aan onze volksvertegenwoordigers in Den Haag laten merken hoe de bewoners van Oss over hun ziekenhuiszorg denken.

Onze oproep aan u is, laat deze kans niet voorbij gaan. Laat massaal zien dat het behoud van Anna u aan het hart gaat.
Het gemeentebestuur van Oss stelt gratis busvervoer beschikbaar. U moet echter wel vóór 6 november kaarten halen bij de Osse Winkel of telefonisch kaarten reserveren op nummer: (0412) 629 222. Het comité ‘Anna moet blijven’ doet een dringend beroep op u om daar gebruik van te maken. Uw aanwezigheid in Den Haag doet er 6 november echt toe.

Dossier Ziekenhuis

U bent hier