h

Elckerlycfestival na opknapbeurt groot succes

7 juni 2003

Elckerlycfestival na opknapbeurt groot succes

Hoewel het Elckerlycfestival een jaarlijks terugkerend evenement is, was het dit jaar toch wel een zeer speciale gebeurtenis.

Close Act, een adembenemende show tijdens het Elckerlycfestival
Close Act, een adembenemende show tijdens het Elckerlycfestival

Immers de speeltuin bestaat nu 10 jaar en heeft in de winter een zodanige opknapbeurt gehad dat de speeltuin er nog mooier en aantrekkelijker uitziet dan ooit tevoren. Het was erg druk. Jan Marijnissen en burgemeester Klitsie heropenden de speeltuin door een nieuw ontworpen Elckerlycvlag te hijsen.

Voorzitster Marleen Claassen: "We hebben weer een prachtige, veilige speeltuin met een nieuw degelijk hekwerk.Het festival bracht ons 1500,- in het laatje. Elckerlyc staat weer helemaal klaar voor het komende seizoen!"

Dossier Jeugd en jongeren

U bent hier