h

SP voor behoud speelzaal Macharen

4 mei 2003

SP voor behoud speelzaal Macharen

Onlangs schreef Mari-Anne Marijnissen, raadslid van de SP, een brief naar BenW. Zij is verontrust over de gang van zaken rond de peuterspeelzaal in Macharen. Recent verscheen er op DTV het bericht dat de SPO (Stichting Peuterspeelzalen Oss) de huur had opgezegd van het “Haffelhuukske”, het huidige onderkomen van de Macharense peuters.Voor Mari-Anne Marijnissen reden om een brief naar BenW te schrijven.

Mari-Anne MarijnissenMari-Anne: “Een peuterspeelzaal is een belangrijke voorziening en verdwijning ervan zou een aantasting betekenen van de leefbaarheid van het dorp. Het is wellicht een goed idee om peuters, die in Schadewijk op de wachtlijst staan, toe te laten op de speelzaal in Macharen. Zo sla je twee vliegen in één klap: Opheffen van wachtlijst van de Schadewijkse peuters en het in stand houden van de speelzaal in Macharen!”

Bekijk de brief van Mari-Anne Marijnissen aan het college van BenW (PDF-bestand)
Dossier Jeugd en jongeren

U bent hier