h

Persbijeenkomst nieuwe campagne “Stop Uitverkoop Beschaving”

3 november 2000

Persbijeenkomst nieuwe campagne “Stop Uitverkoop Beschaving”

Eind oktober is de SP gestart met de landelijke campagne: “Stop Uitverkoop Beschaving” van start gegaan. In Oss begon de actie in het partijgebouw aan de Linkensweg met een persbijeenkomst. Nederland wordt rijker. Je zou denken dat dan alles in Nederland vanzelfsprekend opbloeit. Het tegendeel is helaas waar.

 Hans van de Poel)
Op de persbijeenkomst lichten mensen uit het veld de huidige, schrijnende maatschappelijke ontwikkelingen toe. (Foto: Hans van de Poel)

De SP had mensen uitgenodigd, afkomstig uit de gezondheidszorg, het onderwijs, het openbaar vervoer en de kunstsector. Zij vertelden uit eigen ervaring dat er in plaats van opbloei eerder sprake is van afbraak. Gezien de huidige welvaart is dat een schrijnende ontwikkeling. Via een huis-aan-huisblad roept de SP mensen op deze ontwikkeling te stoppen en juist om te draaien in een positieve omwenteling.

U bent hier