h

Campagne tegen de uitverkoop van de beschaving van start

15 oktober 2000

Campagne tegen de uitverkoop van de beschaving van start

Donderdag 19 oktober start de SP in Oss met de campagne tegen de uitverkoop van de beschaving. De dagen daarna worden in Oss en omgeving huis aan huis kranten verspreid over de campagne.

Het gaat goed met Nederland. Maar lang niet met alle Nederlanders. De verschillen nemen toe. De overheid wordt steeds machtelozer, het bedrijfsleven steeds machtiger. De democratie wordt schraal. Voor de SP is de maat vol.

De SP gaat de komende tijd iedereen oproepen om massaal te protesteren tegen de uitverkoop van de beschaving. Donderdag 19 oktober zullen een aantal mensen uit het onderwijs, gezondheidszorg, cultuur, vakbeweging, enz. hun ervaringen vertellen aan de pers.

U bent hier