h

Prachtige avond op kerkplein

31 augustus 2013

Prachtige avond op kerkplein

4e
Oss- Woensdagavond was het plein bij de Grote Kerk opnieuw volgestroomd voor de 15e editie van Het Vierde Beeld. Het cultuurspektakel van de SP. Dit jaar was het thema Hebben&Houden en de bezoekers konden zien en horen wat Oss voor moois te bieden heeft. Het Stadsarchief en museum Jan Cunen verzorgde aansprekende presentaties en de columnisten Jan Ulijn en Theo van Duren zorden voor kritische en humoristische noten over de Osse cultuur en historie.

Verrassingen waren er met de osse brandweer en live orgelmuziek vanuit de Grote Kerk. Vier osse zangeressen, Vajen vd Bosch, Marij vd Boom, Joyce Bloemers en Babs van Balveren zorgden voor prachtige optredens. Samen sloten zij Het Vierde Beeld af. Het programma, het mooie weer maakten dat de ruim 700 bezoekers een geweldige avond hadden.
4e
4e

U bent hier