h

Fietsen voor het goede doel

17 juni 2008

Fietsen voor het goede doel

SP op de fiets

Tijdens het ‘Ruwaard 24 uur Midzomerfestijn’ op zaterdag 21 en zondag 22 juni wordt 24 uur gefietst voor het educatiecentrum en kinderboerderij ‘De Elzenhoek’. Verschillende politieke partijen en medewerkers van ‘De Elzenhoek’ zelf, zullen hun uiterste best doen om op hometrainers geld op te halen voor ‘De Elzenhoek’. Het festijn vindt plaats in de feesttent in het Elzeneindpark.

Wethouder Hendrik Hoeksema bijt zaterdag om 16.00 uur de spits af, gevolgd door burgemeester Herman Klitsie. Zij fietsen elk een half uur op ‘De Elzenhoek’- fiets en worden daarna afgelost door vrijwilligers, stagiaires en andere medewerkers van ‘De Elzenhoek’. Vrijwilligster Els Knook neemt het grootste gedeelte van de fietsuren voor haar rekening. Door vrienden is zij uitgedaagd om voor een mooi bedrag maar liefst 16 uur te fietsen op ‘De Elzenhoek ’-fiets. Ook de SP bemant 24 uur lang een fiets om zich in zetten voor ‘De Elzenhoek’. Om 16.00 uur start Wethouder Jules Iding, waarna hij afgelost wordt door vele SP'ers, waaronder SP fractievoorzitter Paul Peters.

Het Midzomerfestijn is een feest voor en door Ruwaard bewoners. Het festijn wordt op zondag 22 juni om 16.00 uur afgesloten.

U bent hier