h

Kritiek van SP op begroting 2001

11 november 2000

Kritiek van SP op begroting 2001

Vrijdag 10 november vond in het gemeentehuis de begrotingsbehandeling plaats voor het jaar 2001. De SP, zoals u weet de enige oppositiepartij, trok fel van leer. Het huidige college maakt de rijken rijker en de armen armer. Ongehoord volgens de SP. Zoals altijd staat de SP voor een eerlijker lastenverdeling.

Wat de SP nog het meest tegen de borst stuit is de lamlendigheid van het nieuwe college. Vertragingen en uitstellen van plannen zijn aan de orde van de dag. En op nieuwe initiatieven zitten we nog steeds te wachten.

Jules Iding: “Wat ik ronduit schandalig vind is dat dit college salarisverhogingen belooft aan de wethouders en de raadsleden en dat ze tegelijkertijd bezuinigt op de vervoersvoorzieningen van de gehandicapten”. In de raad van december zal de discussie ongetwijfelt worden voortgezet.

U bent hier