h

Internet op kabel uitgesteld

17 september 2000

Internet op kabel uitgesteld

De bewoners van het buitengebied worden toch aangesloten op de kabel. Onder druk van protesten van bewoners en de SP is 't college overstag gegaan. Het college wilde het aansluiten uitstellen tot er meer duidelijkheid zou zijn over eventuele verkoop van de kabel.

De bewoners pikte dat niet omdat er duidelijke toezeggingen waren gedaan in het verleden. De aansluitingen komen er nu maar helaas wel met een half jaar vertraging. Wat ook vertraging oploopt is internet via de kabel. Door alle onduidelijkheid en het feit dat het college wederom een onderzoek wil laten verrichten over wel of niet verkopen van de kabel komt er dit jaar zeker geen internet via de kabel.

Mari-Anne Marijnissen'Schandalig'volgens ex wethouder Mari-Anne Marijnissen. Marijnissen: 'Veel mensen zitten er gezien de hoge telefoonrekeningen op te wachten. Het geld en de plannen zijn er. Het is gewoon een kwestie van uitvoeren'

Dossier Kabel

U bent hier