h

Raad Oss doet oproep aan BrabantWonen

13 juni 2015

Raad Oss doet oproep aan BrabantWonen

Begin dit jaar heeft BrabantWonen eindelijk toegegeven fouten te hebben gemaakt bij de eindafrekeningen. Ze roept inmiddels mensen op om zich te melden. In die oproep zijn aardig wat drempels opgeworpen en veel mensen weten niet wat er fout is aan hun eindafrekening.

Bij de SP vinden we: wie fouten maakt, moet ze zelf rechtzetten. BrabantWonen was het hier mee oneens en houdt het bij mensen oproepen in plaats van zelf uit te zoeken waar de fouten zitten.

Tijdens de raadsvergadering heeft de SP, samen met de PvdA, Groen Links, CDA en BeterOss een motie ingediend waarin ze het gedrag van de directie en Raad van Commissarissen sterk afkeuren: het is ons duidelijk dat zij hun taken niet goed hebben uitgevoerd.

De VDG en D66 steunden de motie. We roepen de wethouder op om in gesprek te gaan met BrabantWonen en ze over te halen om zelf op zoek te gaan naar fouten in eindafrekeningen van de afgelopen 5 jaar.

Wat ons betreft is hier het laatste nog niet over gezegd. Wie denkt een verkeerde eindafrekening te hebben gehad, kan altijd bij onze hulpdienst terecht: het is goed mogelijk dat je honderden of zelfs duizenden euro’s terug krijgt.

Nieuws bericht BD:

www.bd.nl/regio/regio-oss-en-uden/oss/oss-maakt-vuist-voor-gedupeerde-huurders-1.4975952

Nieuws bericht D-tv:

http://d-tv.nl/index.php/nieuws/21110-brabantwonen-moet-fouten-corrigeren.html

U bent hier